L’obra protagonitzada per José Sacristán va omplir ahir el Gran Teatre de Xàtiva

L’actor José Sacristán presenta el pròxim 3 de desembre l’obra de teatre de Miguel Delibes anomenada “Señora de rojo sobre fondo gris” al Centre Cultural Calixte III de Canals, exhaurint les entrades poques hores després de posar-se a la venda i repetint així la gran acollida rebuda al Gran Teatre de Xàtiva.

Però abans d’aquesta obra teatral, es durà a terme l’espectacle de dansa “EXPRESS”, que tindrà lloc el divendres 26 de novembre, a les 22.30 hores, al Centre Cultural Calixte III.

La companyia de circ “Faltan 7” mostra en l’espectacle “EXPRESS” una funció fresca on es conjuga l’humor amb diferents disciplines circenses on destaca la presència dels números acrobàtics femenins, a més de tècniques com el masteler xinés, la bàscula, els equilibris i el clown.

Els integrants de la companyia són: Ina Gruener, Luca Sartor, Fifi Rosenblat, Mónica Suárez, Paula Garo, Naikel Blázquez, Moran Shoval i Libby Halliday.

Aquesta obra ha guanyat el premi al millor espectacle de carrer “FETEN 2019” i el primer premi “CIRCADA OFF 2018”.

Cal recordar que les entrades per a “EXPRESS” estan a la venda al web www.agendacanals.com i també es poden aconseguir de manera presencial a Ca Don José en horari de matí i vesprada.