Carlos Martínez i M. José Mompó es classifiquen per als Campionats del Món

El passat cap de setmana es va disputar una nova prova del Circuit Nacional de Parabàdminton en la localitat andalusa de Jaén i fins allí es va desplaçar Selenia Pla al costat de M. José Mompó.

En l’apartat de parabádminton Selenia va haver de tornar a competir en una categoria genèrica que agrupava a tots els esportistes, la qual cosa la penalitza substancialment en haver d’enfrontar-se a esportistes sense cap impediment en els membres inferiors, no obstant això, va lluitar i es va esforçar al màxim en tots els partits disputats. En l’apartat femení es va disputar la primera plaça enfront de Cristina Sánchez en un partit molt més igualat que els anteriors i on Selenia va aconseguir la plata després de cedir per un ajustat 16-21 i 14-21.

D’altra banda, en la categoria inclusiva va formar parella al costat de M. José Mompó i van aconseguir una nova plata després de disputar tres partits amb marcadors molt ajustats.

BWF World Senior Championships 2021

El mes vinent de novembre se celebrarà en la localitat de Huelva el BWF World Senior Championships 2021 i el Club Bàdminton Xàtiva tindrà representació en aquest esdeveniment mundial amb la participació de dos dels seus esportistes. En la prova de dobles femení (+35) i dobles mixt (+40) pariciparà M. José Mompó i en la categoria +70 serà Carlos Martínez qui competisca en les proves d’individual i dobles masculí.

Els esportistes xativins s’han classificat gràcies als seus bons resultats en el passat Campionat d’Espanya Sènior, així com per les posicions que ocupen en els rànquings nacionals de les seues respectives categories. Cal destacar que José Luis Llopis també ha aconseguit la classificació en la prova de dobles i està com primer reserva en la d’individuals.