Nou or per a MªJosé Mompó en el Màster Sènior de Medina del Campo

Del 9 al 10 d’abril es va disputar en la localitat granadina de Ogíjares una nova prova del Circuit Nacional de Parabádminton. El Pavelló Municipal de la localitat va reunir els 19 esportistes que van participar en aquesta nova cita del calendari nacional, entre ells l’esportista del C.B Xàtiva Selenia Pla Mompó que va participar en les proves d’individuals, dobles mixt i dobles inclusiu obtenint la victòria en les dues últimes.

Iniciem la crònica amb la prova de dobles mixt on la xativina va formar parella amb el jugador del C.B Drop Toledo, José Manuel De les Heras disputant-se la final enfront de la parella composta per Iván Segura i Cristina Sánchez De Lechina en una renyida final que es va disputar a tres sets al llarg de 37 intensos minuts i que finalment es va decantar del costat de la xativina per 21-16, 18-21y 21-10.

En l’apartat reservat al dobles inclusiu, Selenia va jugar al costat de Miguel Ángel Polo també del C.B Drop Toledo aconseguint imposar-se a les 4 parelles restants del grup sense cedir cap set al llarg de la competició, aconseguint d’aquesta manera una nova medalla d’or.

Tanquem el nostre resum amb la prova d’individuals on l’esportista xativina no va poder aconseguir en aquesta ocasió cap victòria en gran part pel fet que és l’única esportista en la categoria SL4 i es veu obligada a jugar al costat d’esportistes d’altres categories que tenen un cert avantatge sobre ella. Però no tot és negatiu perquè aquests partits són de gran interès perquè continue la seua progressió esportiva i vagi millorant torneig a torneig.

Nou or per a MªJosé Mompó en el Màster Sènior de medina del Camp

Durant el 9 i 10 d’abril es va disputar en la localitat castella lleonesa de Medina del Campo el Màster Sènior, prova de caràcter nacional que va reunir un total de 129 esportistes d’aquesta categoria en el Poliesportiu Pablo Càceres.

L’esportista xativina al costat de la seva companya Silvia Rueda van partir com a caps de sèrie número u i van demostrar perquè són les primeres classificades en el rànquing nacional de la categoria A1 i de l’A2 en arribar a la final i imposar-se a les madrilenyes Patricia Sánchez i Vanessa Serrano, per 21-13, 16-21 i 21-14. Un partit vibrant de 43 minuts, que va començar de cara per a *MªJosé i Silvia que s’imposaven amb facilitat en el primer set, però la reacció de les madrilenyes en un gran set va posar la igualtat en el marcador per a decidir-se tot en un últim set on la jugadora xativina i la seva companya van tornar a imposar-se per a penjar-se un nou or.

Finalitzem amb la prova de dobles mixt on Mª José participo al costat de David Hernansanz del C.B Soria, però en aquesta ocasió només van poder sumar una victòria que els va privar de superar la fase de grups i accedir al quadre final del torneig.

4a Jornada dels “Jocs Esportius de la C.Valenciana” en la categoria cadet.

Els xativins asseguren la seva presència en el Campionat Autonòmic dels “Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana” en la categoria cadet.

Dissabte passat 9 d’abril es va disputar en la localitat d’Énguera la quarta i última jornada dels “Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana” en la categoria cadet. El Pavelló Municipal Jaime Alegre de la localitat va acollir als 47 esportistes que van prendre part en aquesta jornada decisiva. El Club Bàdminton Xàtiva va desplaçar a un total de 15 jugadors de les categoria infantil i cadet.

Els resultats obtinguts pels esportistes xativins van ser els esperats i van aconseguir sumar el 60% de victòries en les proves d’individuals i el 50% en la prova de dobles. Percentatges que es veuen minvats a causa de diversos encreuaments directes entre els xativins. Van destacar amb quatre victòries Maria Sanz i David Polop seguits per Vicent Molina, Ainara Gamarra, Jaume Tur, Hugo Medina i Andrea Orquín amb tres victòries.

Després d’aquesta última jornada el club xativí assegura la seva presència en el Campionat Autonòmic dels “Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana” en la categoria cadet en les proves d’individual i dobles, tant masculí com femení.