Un solitari gol de Farisato permet un triomf balsàmic per als de Berna

El CD Olímpic està consolidant-se en la quarta posició de la taula gràcies a les dues victòries aconseguides al Camp Murta de manera consecutiva. Ahir, els de Berna Ballester es van imposar per 1-0 al Crevillente Deportivo i agafen un lleuger avantatge respecte als rivals directes.

El partit va començar amb un Crevillent dominador amb llargues possessions. L’Olímpic es va col·locar bé per ser sòlid en defensa i va aconseguir no patir en excés. Amb el pas dels minuts, l’Olímpic va guanyar en presència i el duel es va igualar. Poc abans de la mitja hora, els visitants van gaudir d’una bona ocasió per avançar-se després d’una gran jugada de Hamza. La rèplica local, just abans del descans, la va protagonitzar Leomar, que a punt va estar d’avançar als xativins.

En el segon temps, Berna va donar entrada a Farisato i va obtenir resultat quasi immediatament. Al cap de tres minuts, el davanter veneçolà va aprofitar una assistència d’Ekedi per posar l’1-0 al marcador. A partir d’ahí, el Crevillent va començar a posar-se nerviós i l’Olímpic va intentar sentenciar amb algunes aplegades que no van ser capaços de materialitzar. Ekedi, que no podrà jugar el pròxim partit en veure la cinquena groga de la temporada, es va jugar l’expulsió, però, per fortuna, l’àrbitre no va veure una acció que li podia haver costat la segona targeta. En el tram final, el Crevillent pressionà de valent, clavant a l’Olímpic pràcticament en la seua àrea. A punt va estar el Crevillent d’aconseguir l’empat en el temps afegit, però no van ser capaços d’encertar i els tres punts es quedaren al Camp Murta.