Els esportistes del CB Xàtiva es van imposar en la categoria aleví

Dissabte passat el Pavelló Municipal Jaime Alegre d’Enguera va acollir una nova jornada de bàdminton, en aquesta ocasió es tractava del Campionat Provincial dels “Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana” en la categoria aleví.

El Club Bàdminton Xàtiva va comptar amb la presència de sis esportistes, quatre d’ells benjamins que van aconseguir classificar en una categoria superior a la seua.

Ximo Torres i Sarai Ramón van superar la primera fase i es van classificar per a simifinals on es van enfrontar a la parella del C.B San Fernando de València formada per Peio Olmos i Leitza Olmos en un partit de molta igualtat que es va decidir en el tercer set després de 35 minuts. La parella xativina va accedir a la final que els va enfrontar a la parella formada per Alejandro García i Ciro Gómez del CB Manises als quals es van imposar sense tantes dificultats per 21-14 i 21-19 en 24 minuts.

De manera simultània a la realització del Campionat Provincial Aleví el Club Bàdminton Enguera va organitzar una jornada d’entrenament i partits per als esportistes de la categoria benjamí que no han pogut competir al llarg de la temporada a causa de les restriccions imposades a nivell competitiu.

Agenda esportiva

El pròxim cap de setmana, dissabte 26 de juny, els esportistes del CB Xàtiva es desplaçaran fins a Teulada on es disputarà el Campionat Autonòmic dels “Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana” en les categories infantil i cadet, on el club xativí ha aconseguit col·locar als seus esportistes entre els sis primers classificats.