Cerdà anuncia la urbanització de la zona i la reforma del col·legi Attilio Burschetti

Ahir de vesprada, l’alcalde de Xàtiva i candidat socialista, Roger Cerdà i altres persones integrants de la candidatura del PSPV-PSOE van recórrer el barri de Sant Pere, on van explicar les propostes del seu programa electoral, fent especial menció a les mesures que afecten directament a la zona est de la ciutat. 

Escoltem a Roger Cerdà:

Pel que fa al Camí de S. Antoni, els treballs consistirien en la construcció d’un mur de maçoneria a l’extrem oest del carrer, delimitant la zona i millorant l’aspecte d’una de les entrades a la ciutat, duplicant l’amplària de la vorera. 

També es procedirà a fer noves voreres en tota la zona, així com a construir escales i accessos a Sant Antoni, escales que aniran acompanyades d’una rampa en condicions d’accessibilitat. S’instal·larà una barana perimetral d’acer que funcionarà com a mirador i se substituiran les instal·lacions de sanejament i enllumenat. 

D’altra banda, Cerdà va recordar les línies principals de la remodelació del col·legi públic Attilio Bruschetti, entre les quals destaca la instal·lació d’un ascensor, la redistribució d’aules i espais de servei, l’ampliació de la cuina, reforma dels banys, renovació de la instal·lació elèctrica i de la fusteria metàl·lica, i la substitució de l’actual caldera de gasoil per una de gas.