Sanitat ha administrat 1.035.089 dosis de vacuna enfront de la grip, 769.425 dosis enfront del virus de la COVID-19 i 25.459 enfront del virus respiratori sincitial

Els centres d’Atenció Primària de la Comunitat Valenciana administraran vacunes de grip i COVID-19 sense cita prèvia a partir del pròxim dilluns dia 8, amb l’objectiu de facilitar la immunització de la població davant l’actual repunt de virus respiratoris. 

Així ho ha anunciat aquest dijous el conseller de Sanitat, Marcià Gómez, en roda de premsa animant a tots els valencians i valencianes a vacunar-se per a protegir-se tant a ells com al seu entorn. A més, el conseller ha destacat que tots els xiquets podran vacunar-se a partir del pròxim dilluns en els centres d’Atenció Primària amb servei de pediatria, que són tots els centres de salut, excepte els consultoris, per al que ha instat les famílies que faciliten la immunització dels menors. 

Fins al moment, Sanitat ha administrat 1.035.089 dosis de vacuna enfront de la grip, 769.425 dosis enfront del virus de la COVID-19 i 25.459 enfront del virus respiratori sincitial.