L’aplicació mòbil és una nova versió de la qual ja disposen un milió cent mil persones 

La nova versió de l’App GVA+Salut ja està disponible tant per a iOS com Android i Huawei que ofereix noves funcionalitats i un nou accés que garanteix un ús completament segur. L’aplicació mòbil és una nova versió de la qual ja disposen un milió cent mil persones. 

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública porta temps treballant en un ambiciós pla de transformació digital en salut. Ha mantingut diverses converses amb la participació d’associacions de metges i de pacients per a tindre en compte tots els punts de vista i les seues necessitats, identificant també, aquelles activitats que aporten valor i ajuden a desburocratitzar el sistema sanitari. 

La identificació a través del número de la targeta SIP “s’ha substituït per dues noves formes d’accés per a garantir la seguretat en la protecció de les dades personals i davant qualsevol possible ús fraudulent”, tal com ha remarcat Concha Andrés, Secretària Autonòmica d’Eficiència i Tecnologia Sanitària. 

D’aquesta manera, s’accedirà als serveis que ofereix l’App GVA+Salut a través de l’escaneig del codi de barres de la targeta SIP o bé mitjançant la utilització de Cl@ve. 

Si l’accés es realitza a través de l’escaneig del codi de barres de la targeta SIP, la nova versió de l’App permet accedir a la consulta de les cites que cada pacient tinga en atenció primària i, com a novetat, en els centres d’especialitats i en consultes externes dels hospitals. 

L’APP també permet realitzar el seguiment de la intervenció quirúrgica d’un familiar mitjançant l’escaneig d’un codi QR que serà facilitat pel centre sanitari que dispose d’aquest servei que s’està implantant progressivament. 

Es podrà accedir, amb un sol clic, a l’apartat Vacunació Covid allotjat en la pàgina web de la Conselleria de Sanitat. 

La nova versió de l’aplicació mòbil permet ara també modificar les dades de contacte de la nostra targeta SIP si accedim a ella a través de Cl@ve, així com tindre accés a la història de salut electrònica (HSE). 

Ha de tindre’s en compte que tots els dispositius en què es tinga l’antiga versió instal·lada, en el moment en què s’actualitze l’APP a la nova versió, hauran d’afegir de nou els usuaris existents.