El grup municipal del PP, que amb sis regidors disposa de majoria absoluta en la nova corporació municipal 

La popular Salvi Pardo s’ha convertit en la primera dona que accedeix a l’alcaldia. El ple de l’ajuntament va investir el dissabte passat a Salvi Pardo com a alcaldessa amb els vots del grup municipal del PP, que amb sis regidors disposa de majoria absoluta en la nova corporació municipal. 

Una vegada proclamada alcaldessa, Salvi va felicitar a tots els regidors que conformen la nova corporació municipal. Al seu discurs d’investidura, va destacar que assumia l’alcaldia amb gran il·lusió, ja que suposa un “honor i un orgull” representar a la Llosa de Ranes. Es va comprometre a treballar pel seu poble amb “responsabilitat, lleialtat i serietat” per a “continuar avançant i millorant la qualitat de vida i el benestar dels veïns”. Salvi Pardo va dir “Vull ser una alcaldessa pròxima a la gent i les portes del meu despatx estaran obertes per a tots”. A la resta de partits, PSPV i Compromís, va oferir diàleg i consens i els va demanar la seua col·laboració perquè el poble prospere. 

Respecte als projectes de la nova legislatura, l’alcaldessa va avançar la construcció del nou centre de dia, la llar dels jubilats, la casa de la joventut, la millora dels accessos al poble o la renovació de la gespa del camp de futbol, entre altres projectes. 

La Composició de la nova corporació municipal és la següent: Alcaldessa, Salvi Pardo. Regidors: Javier Camarasa, Rosana Revert, Joan Gozálbez, Margarita Huerta, Christian Gil, Rosa Ana Guitart, Adrián Sanz, Carla Terol, Yolanda Tortosa i Efren Camarasa.