Salut Pública ha preparat una documentació informativa que es distribuirà als diferents grups que han viatjat recentment a Milà

L’Ajuntament de Xàtiva es fa ressò del comunicat que ha emès la Generalitat Valenciana respecte a l’alarma creada sobre el Coronavirus.

En l’esmentat comunicat emès per la direcció general de Salut Pública,  s’insisteix que el risc de propagació del coronavirus, Covid-19, en la Comunitat Valenciana continua sent baix a dia de hui.

Segons ha manifestat la subdirectora general d’Epidemiologia, Hermelinda Vanaclocha, la població valenciana no ha d’alarmar-se, i que des de Salut Pública s’està treballant estretament en col·laboració amb la direcció general d’Assistència Sanitària, tots els departaments de Salut i la resta de Comunitats Autònomes, coordinats pel Ministeri de Sanitat. També s’informa que hui dimecres, es reunirà de manera extraordinària el Consell Interterritorial per si és necessari, adoptar noves mesures preventives enfront del coronavirus.

Salut Pública ha preparat una documentació informativa que es distribuirà als diferents grups que han viatjat recentment a Milà, en concret els afeccionats del València CF, i aquelles associacions i empresaris que s’han desplaçat a la Fira de Milà. La documentació se centra en informació sobre què és la malaltia del coronavirus, i a qui acudir en cas de posar-se malalt, així com les mesures que han d’adoptar.