Victòria balsàmica de l’Olimpic “B” en un camp sempre complicat

Després de la dura derrota a Sollana, i després de setmanes de males sensacions, l’Olímpic “B” va aconseguir traure la seva millor versió per doblegar el filial del Cullera a la freda jornada de diumenge.

En aquest viatge per l’ascens, l’equip de José Cucart s’ha adonat que tindrà pedres al camí. Després de diverses ensopegades, tocava començar la segona volta en un camp complicat, i contra un rival que ha demostrar tenir les idees molt clares, i que hi havia guanyat contra equips de molta entitat.

La primera part de la trobada es va desenvolupar amb tots dos equips posant en pràctica el seu pla de partit. Per part dels xativins, buscaven moure ràpid la pilota d’una banda a l’altra, per al moment precís, contactar amb la gent de dalt. Mentrestant, l’equip de la Ribera Baixa va proposar un joc directe, buscant fer mal a l’esquena dels laterals i guanyar les segones jugades. A més, comptaven amb un davanter de gran embergadura per fixar els centrals i poder aprofitar-se dels espais. Res ressenyable per apuntar en un primer acte on les decisions arbitrals van deixar perplexos tant els uns com els altres.

Després del pas pels vestidors, semblava que la tònica seria semblant, però els visitants van créixer físicament i van anar a buscar de manera permanent la meta rival. Per a més infortuni per als cullerencs, van entrar dos jugadors indetectables com Roberto i Pepe, que sembla que estan més a prop de trobar la millor versió. Fruit de les escomeses per banda, va arribar una falta perillosa al costat dret. Susa, amb un servei enverinat, va servir una pilota al cor de l’àrea, que va aprofitar Ferrán, que va ser el més llest de la classe per en segona instància posar el 0-1.

El conjunt local va veure com després de competir 70 minuts, de cop i volta es veia totalment superat per un vendaval ofensiu. Ja amb el marcador favorable, els socarrats es van agradar i van començar a connectar passades amb un gran ritme que van provocar dos gols més. El segon va arribar al minut 80, amb Pepe guanyant línia de fons i fent la coneguda passada de la mort perquè Roberto a plaer veiés porteria. Ja el 0-3 arribaria després d’un regal de Susa per a Ferrán, que sense pensar-ho, va dibuixar una vaselina perfecta que va arrencar els aplaudiments de la grada.

Victòria important i de prestigi per a un equip que ha de mantenir-se en aquesta línia per no enlairar-se dels seus competidors.