Ahir diumenge es va celebrar el 51é Festival de Bandes Música de Sant Antoni

Foto: Facebook Ajuntament de Canals

El Pavelló Ricardo Tormo ha acollit aquest cap de setmana les proclamacions de la Festera de Gràcia Major, Marina Badal Cuquerella, i de la Festera de Gràcia Infantil, Abigail Orón Caldés, i de les seues respectives Corts d’Honor, en el marc de les Festes de Sant Antoni Abat 2023. 

El divendres 6 de gener, a les 12 hores, va tindre lloc la presentació de la Festera de Gràcia Infantil i de la seua Cort d’Honor, formada per: Amalia Sarrió Mompó, Carla Orón Belda, Jimena Maset Perales, Natalia Grau Tortosa, Claudia Llobell Cruañez, Eva Giner Ferrer, Paula Martín Maset, Vera Martínez Argent, Sara Micó Martín, Inés Grau Tortosa, Inés Llácer Gómez i Victoria Vallés Úbeda. 

La presentació de la Festera de Gràcia Major va ser dissabte, 7 de gener, a les 20 hores, i la seua Cort d’Honor estarà formada per: Adriana Badal Cuquerella, Ainhoa Vela Párraga, Celeste Sanchis Navarro, Conxa Beltrán Mollà, Aitana Canet Giménez, Inés Cremades Calabuig, Olga Hinarejos Payá, Aitana Díez Cuenca, Marta Llorens García, Blanca Maria Vila Sancho, Carla Cardona López i Silvia Barberà Requena. Després de les respectives proclamacions van tindre lloc els tradicionals Vins d’Honor. 

Per altra banda, ahir diumenge es va celebrar el 51é Festival de Bandes Música de Sant Antoni, amb la participació de la Unió Musical Sta. Cecília de Canals i la Societat Musical Sta. Cecília de l’Olleria. A les 18 hores va tindre lloc la recepció de les bandes participants en l’Avinguda Vicente Ferri, i a les 18.30 h es va celebrar el concert al Pavelló Ricardo Tormo.