La Colla La Socarrà oferirà un concert extraordinari a Sant Feliu

Aquest divendres, 29 de juliol, a les 20.30 h, al Pati exterior de la Casa de Cultura de Xàtiva tindrà lloc la presentació oficial de la reina de la fira 2022, Patrícia Iborra i la seua cort d’honor.

I el diumenge, 31 juliol, se celebrarà el Concert “El pòrtic de les nostres festes”, que enguany organitza la Societat Artístic Musical La Nova. Actuaran les dues bandes simfòniques de Xàtiva al Gran Teatre. Prèviament, a les 22 h, està prevista la tradicional desfilada des de les portes de l’ajuntament fins al teatre. A les 22.30 h començarà el concert. L’entrada és gratuïta fins a esgotar l’aforament.

El pròxim dilluns, 1 d’agost, la colla de percussió i dolçainers “La Socarrà” oferirà amb motiu de la Festivitat de St. Feliu un concert a la plaça de La Seu a partir de les 22 h. El concert comptarà amb la participació d’un ensemble de metalls i de la soprano valenciana Teresa Albero.

El concert comptarà amb una primera part de música festera que realitzarà sols la colla i ja a la segona part s’afegiran un ensemble de metalls amb una peça final que comptarà amb la participació de la soprano, reconeguda internacionalment, Teresa Albero, tot sota la direcció del director Pere Molina i González.

La colla “La Socarrà” ha volgut celebrar així el dia del patró de la ciutat, Sant Feliu i oferir un concert extraordinari on podran ajuntar-se més de 30 músics a l’escenari.