Hui s’estrena a les plataformes digitals de l’ajuntament la producció “Fins que les Pedres Ballen”

Hui, dijous que ve 22 d’Abril, dins de la campanya “Xàtiva Balla” organitzada per la regidoria d’Arts Escèniques de l’Ajuntament de Xàtiva, està prevista l’estrena en les plataformes digitals de l’ajuntament del vídeoart “Fins que les Pedres Ballen”.

Es tracta d’una producció realitzada per l’acadèmia de música i dansa RYTMUS i que ha sigut rodada íntegrament al Castell de Xàtiva. Aquesta uneix dansa, música, arquitectura, imatge i paraula en una mateixa història que té com a protagonistes a la pedra, incapaç de moure’s per si mateixa i testimoniatge de tot el que succeeix davant ella, i la dansa, que en escoltar-la atentament és capaç de mostrar les seues millors qualitats i evolucionar constantment.

Tot aquest projecte ha sigut dirigit per Màxim Climent, amb Ana Gil com a ajudant de producció i comptant amb la col·laboració de l’equip tècnic del Castell de Xàtiva. L’Estudi Federico ha sigut l’encarregat de realitzar l’enregistrament i edició de les imatges.

Han coreografiat aquesta proposta escènica les ballarines Cristina Vidal, Mar Bravo, Ángela Villa i Ana Climent al costat del percussionista Álvaro Marhuenda i cal destacar que la Composició musical ha sigut dissenyada exclusivament per a aquesta producció pel també professor de l’acadèmia David Dolz Cubedo.

Una excel·lent proposta per a celebrar el Dia Internacional de la Dansa, ja que uneix la dansa amb bellesa d’un dels llocs més emblemàtics de la ciutat.