El noruec ha fet pública una carta per donar ha conèixer a socis i aficionats els primers detalls del seu projecte

Dijous passat 30 de juny es va fer oficial la contractació d’un nou entrenador per part del CD Olímpic de Xàtiva per a la temporada 2022-2023, per part de l’actual directiva, encapçalada per Anuj Gupta.

Un fet que va ser una sorpresa per a molts dels aficionats, perquè en l’assemblea del passat 22 de juny, els socis no van aprovar els comptes de la temporada 2021-2022 ni es va presentar un pressupost per a la temporada 22-23.

A més en aquesta mateixa assemblea Rune Hoem, qui habia exercit de director esportiu en les últimes temporades, es va presentar als socis, amb un projecte per a construir una nova directiva amb la finalitat de millorar la situació del club. Una situació de ruptura social entre els màxims mandataris i els aficionats, que desaproven la gestió dels últims anys de SUDEVA al capdavant de l’entitat setabense.

Per aquesta raó Rune Hoem ha publicat una carta dirigint-se als socis, en la qual explica la situació real del club durant la temporada i en l’actualitat. A més dona a conèixer els primers aspectes del seu projecte per al CD Olímpic, com és l’entrenador o alguns dels jugadors que formarien part de l’equip sota el seu mandat.

A continuació els compartim la carta signada i publicada per Rune Hoem.