El futbolista xativí del CA Osasuna ha popularitzat un disseny relacionat amb un gest personal en la celebració dels gols

El jugador de futbol del CA Osasuna Rubén García, natural de Xàtiva, ha fet una donació especial amb un disseny específic de màscara higiènica als professionals de la salut de l’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva.

En el disseny d’aquesta màscara ha utilitzat el seu gest habitual realitzat durant els millors moments de joc i que ja s’ha popularitzat entre els seus seguidors amb el nom “Posa’t una màscara feliç” (Put on a happy Mask).

Les màscares han superat tots els controls de qualitat i homologació i acaben de rebre’s a l’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva, lloc on Rubén García ha volgut des del principi portar aquest somriure dedicat a tots els professionals de la salut.

Per part dels sanitaris i organitzat per la Gerència del Departament s’ha començat ja a distribuir aquestes màscares entre les àrees de Pediatria i Urgències. Els professionals han tingut un moment d’aplaudiment com a gest de gratitud per aquesta iniciativa d’aquest esportista xativí.

Atés que es disposa de màscares sanitàries suficients i a la vista del disseny tan especial d’aquestes màscares “per dona felicitat” el personal sanitari ha pensat a donar-les als centenars de xiquetes i xiquets que han estat enviant dibuixos, textos i missatges a través de les xarxes socials tots aquests dies als sanitaris i les persones ingressades.

També es donaran als centres sociosanitaris com el centre de dia ACOFEM13 de Xàtiva de malalts mentals, als col·legis Cervantes i Vicent Rius de Canals entre d’altres, i que també han enviat dibuixos i textos d’ànim durant els pitjors moments de crisi sanitària.

Els sanitaris de la planta de Pediatria i d’Urgències Generals han agraït el gest de l’esportista xativí, han començat a utilitzat les seues i han entregat mascares als xiquets i xiquetes ingressats.