El jove futbolista abandona la pedrera del Valencia CF

Imatge del Valencia CF

L’esport xativí està d’enhorabona amb la incorporació de Romeo Hueso a la pedrera de l’Atlètic de Madrid. Romeo en edat prebenjamí va abandonar el futbol base local, per a formar part d’una de les millors pedreres de futbol nacional com és la del Valencia CF. Aquests últims anys de formació, el jove jugador ha sigut una de les sensacions del club “che”, amb destacades actuacions com la que va mostrar el 2019 al Torneig internacional Liga Promises.

En l’última temporada ha format part del Cadet A del Valencia CF, proclamant-se campió de la Lliga Autonòmica i sumant minuts al juvenil en categoria nacional. El treball dels últims anys li ha portat a formar part de la selecció valenciana i dels diferents combinats nacionals en categories inferiors.

Amb el bot de categoria a juvenil, el jugador setabense ha despertat l’interés de diferents clubs europeus, però ha sigut el conjunt “Colchoner” qui s’ha emportat la jove promesa que es vincula al club madrileny i aquesta temporada 2023/2024 formara part del juvenil.