Tots els delegats voten a favor de la Comissió Executiva Comarcal i les llistes als diferents òrgans del Partit Socialista

El XIII Congrés del PSPV-PSOE de La Costera-Canal de Navarrés va ratificar per unanimitat, ahir diumenge en la localitat de Quesa, les llistes de la Comissió Executiva Comarcal que encapçala Roberto Granero, vicealcalde de l’Alcúdia de Crespins, i dels diferents òrgans de representació interna del Partit Socialista.

Granero es converteix així en el primer secretari general a assumir tal condició amb el 100% dels vots emesos a favor de la seua candidatura, la qual cosa indica, segons diu el partit, que no hi ha divisió en el Partit Socialista de la Costera i la Canal de Navarrés.

Una vegada ratificat, Granero va destacar els eixos de la nova agenda política comarcal: despoblació, energies renovables i transició ecològica, reindustrialització, cohesió social i oportunitats per a viure amb dignitat.

El nou president serà José Luis Juárez, anterior secretari d’organització comarcal i exalcalde de Bolbait. Les noves sotssecretàries generals seran Carino Primo, alcaldessa de Quesa, i Lena Baraza, regidora de Xàtiva. Per a la secretaria d’organització, Granero confiarà en el secretari general de Joves Socialistes de la comarca, Abel Martí, regidor de Rotglà i Corberà.

La nova executiva incorpora a diversos membres procedents de les Joventuts Socialistes com Sergio Ortiz, secretari general del PSPV de Moixent, Mariano Ferriz de la Font de la Figuera, així com Javier Almela i David Beneyto d’Énguera. També estaran Rosana Guitart, Toni Orea, Rosa Carbonell, Mariví Talón, Ricard Martínez, Reme Sinisterra, Laura Egido, Pere Revert i Mª Josép Tortosa.