La candidatura de Roberto Granero, l’Alcúdia de Crespins, mobilitza a gairebé el 70% del socialisme de les comarques i més del 50% de Joves Socialistes

Roberto Granero ha entregat hui en la seu del PSPV-PSOE a València, els avals dels militants socialistes a la seua candidatura per a liderar el PSPV comarcal, juntament amb els seus representants Carina Primo, de Quesa i Abel Martí, de Rotglà i Corberà, així com de l’actual secretari d’organització José Luis Juárez de Bolbait.

El vicealcalde de l’Alcúdia de Crespins ha sigut ja proclamat secretari general per part de la Comissió Nacional d’Ètica i Garanties a l’ésser l’únic candidat i després d’haver validat les 280 signatures, quasi el 70% de la militància i més del 50% de Joves Socialistes.

Granero va anunciar davant el Comité Comarcal del partit la seua voluntat de liderar la pròxima Comissió Executiva per a obrir un nou temps després de la pandèmia.

Granero, que ha presentat 5 vegades més avals dels necessaris per a ser candidat, ha assenyalat que “volíem que la militància socialista se sentira protagonista d’una etapa que serà decisiva per al futur de la Costanera i de la Canal de Navarrés”.

“Les dues comarques que després de dos anys de pandèmia es troben en una situació socioeconòmica en fase de reactivació, amb problemes de despoblació i encara amb falta de suficients oportunitats per als joves, mereixen una resposta política d’altura, i això és el que pretenem amb aquesta candidatura”.

Granero, deurà ser ratificat el pròxim 27 de març en el Congrés Comarcal que se celebrarà a Quesa.