La U.D. Canals s’enfronta a un Carcaixent capdavanter després de l’eliminació copera

Partit corresponent a la Primera FFCV grup tercer. Jornada número 16. Dos equips que comparteixen nom d’estadi s’enfronten en aquesta ocasió a Carcaixent en el primer partit de lliga després del descans nadalenc. L’altre equip en qüestió és l’U.D. Canals, que arriba amb un sabor amarg per l’eliminació en La Nostra Copa, però amb la tranquil·litat que s’està treballant bé.

Els locals van empatar el seu últim partit de l’any a casa contra la Mancomunitat, però això no entela la gran temporada que estan realitzant. Ara mateix són segons a tan sols dos punts del líder, i a més, contràriament al sentir del Canals, el Carcaixent vindrà amb la moral pels núvols, ja que van fer 5 gols al Vinaròs per a ser un dels vuit equips que conformaran els quarts de final de La Nostra Copa. D’aquest conjunt, que aquesta practicant un gran futbol, cal destacar al seu davanter Jorge Seral, que està vivint una etapa dolça en l’equip de la Ribera.

D’altra banda, el Canals afronta el partit com una nova oportunitat de sumar tres punts i encadenar dues victòries de manera consecutiva, ja que van véncer a l’Alginet a domicili en el seu últim partit de lliga. Veurem com arriben els xics de Sergio Blasco després de l’esforç del partit de Copa, el qual es va allargar fins als penals. Un punt fort del conjunt de la nostra comarca aquesta sent clarament la gran llavor defensiva de tot l’equip, tractant de rebre la menor quantitat de gols possibles, i aprofitant les seues ocasions amb la gent de tanta qualitat que té en la zona de dalt.

Segur que veurem un gran partit, en el que serà un repte majúscul per a la nostra U.D.