El club blanc-i-verd confirma una continuïtat clau avançada fa algunes setmanes

A través dels seus renovats perfils de xarxes socials, el Club Nou Bàsquet Xàtiva ha confirmat novament la renovació de David Folch com a entrenador de l’equip sénior de Lliga Nacional. El tècnic valencià tornarà a liderar el projecte que l’any passat va aconseguir consolidar a l’equip en la categoria amb una meritòria sisena plaça i aquesta nova temporada s’han marcat l’objectiu de lluitar per l’ascens a Lliga EBA.

Aquesta serà la quarta temporada de Folch al club i la segona en un sénior al qual va aplegar després de dues temporades exitoses en categories de formació en les que va aconseguir una Copa Preferent i dos subcampionats en categories cadet i junior.

A més a més, cal afegir també la continuïtat de Rafa Martínez com a entrenador assistent en la que serà també la seua quarta temporada en l’entitat.

D’altra banda, pel que fa al planter en les últimes setmanes el club ha anunciat ja diversos jugadors destacats. El primer fixatge fou el del pivot Alin-Mihail Voinea procedent del Godella de Lliga EBA. A eixa incorporació cal afegir la tornada del jugador de la pedrera Adolfo i les novetats d’Alex González del Nou Bàsquet Paterna i del veterà Ángel Mañana del Roquette Benifaió.