Un Olímpic “B” amb cares noves s’enfronta a un Albalat que és segon

Nova gespa – Camp Paquito Coloma. Foto: Ajuntament de Xàtiva

Després d’una arrancada de lliga amb dubtes, els xics de José Cucart han encadenat una sèrie de victòries que els han servit per a oblidar el partit de Senyera i per a col·locar-se a cinc punts del líder.

Aquest cap de setmana tornaran a jugar a Xàtiva, però no en la seua seu habitual, sino en un restaurat Paquito Coloma. Aquest canvi afecta directament al desenvolupament del partit, ja que aquest històric escenari compta amb unes dimensions més reduïdes que el Camp Mpal. La Murta. No serà l’únic canvi respecte a aquest equip, perquè aquesta setmana han incorporat fins a quatre jugadors nous. Brandon, Adwitya, Neerav i Carlos Boluda arriben per a reforçar la parcel·la ofensiva de l’equip, que al costat de jugadors com Roberto Granero i Ferrán Sarrió, completaran un dels millors atacs del grup sens dubte.

Davant tindran un rival que no posarà les coses fàcils perquè l’Albalat és un equip amb un gran fons d’armari i amb una mescla de jugadors joves i experimentats. A més, només ha perdut un partit en cinc jornades de lliga, guanyant tots els altres partits i fent una mitjana de quasi quatre gols a favor. A tot això cal sumar-li que la seua derrota va ser a casa, i que, per tant, han guanyat tots els encontres lluny del seu camp.

El que és segur és que si aquest Olímpic és capaç de practicar el joc que ens va enamorar la temporada passada, aconsegueix minimitzar errors i ser contundents en les dues àrees, és clar favorit per a emportar-se el partit i seguir amb la fletxa cap amunt en la classificació. Esperem que siga un gran partit i que els tres punts es queden a casa.