Les diferents institucions involucrades s’han reunit per a la posada en marxa de la Fundació Raimon i Annalisa de la Comunitat Valenciana

Durant el matí de hui dilluns, s’ha portat a terme la signatura del protocol general amb motiu de la posada en marxa de la “Fundació Raimon i Annalisa de la Comunitat Valenciana”. Fundació creada pel mateix matrimoni, els quals han decidit donar les seues possessions culturals, musicals i obres d’art a la seua ciutat natal.

A l’esmentada reunió, que s’ha celebrat al Palau de la Generalitat, han assistit el Ministre de Cultura i Esport, José Manuel Rodríguez Uribes, el President de la Generalitat, Ximo Puig, l’Alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, la Regidora de Cultura, Turisme i Memòria, Raquel Caballero i el Cap de cultura de l’Ajuntament de Xàtiva, Isaïes Blesa, entre altres personalitats.

La idea és que el llegat del cantant es concentre en el convent de Santa Clara de Xàtiva, la part del temple que dóna al carrer Montcada. Aquest immoble és propietat de l’Ajuntament de Xàtiva des del 21 desembre de 2018.

L’alcalde de Xàtiva ha volgut mostrar la seua satisfacció al respecte a través de les seues xarxes socials dient que “És un gran llegat, una immensa figura i una oportunitat única que els xativins i les xativines no anem a desaprofitar… Estarem eternament agraïts per aquesta generosa decisió. #Raimon torna a #Xàtiva… i ara ja és per sempre!

Demà dimarts, al magazín d’Xtradio, estarà l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà per tal d’explicar amb detall què significa per a la ciutat de Xàtiva la posada en marxa d’aquesta fundació i la donació del cantant a la seua ciutat natal.