Mora es entrenador de Nivell 3, nacional, així com entrenador internacional per la Federació Internacional voleibol, Nivell 2, màxim nivell

Rafael Mora Ribera, natural de Gandia, ha estat vinculat al Club Voleibol Xàtiva com a jugador durant diverses temporades, on va militar en l’antiga lliga de plata espanyola masculina.

És entrenador de Nivell 3 (nacional), així com entrenador internacional per la Federació Internacional voleibol, Nivell 2 (màxim nivell). La seua formació ha sigut contínua assistit a nombrosos cursos i congressos de formació tant nacionals com de caràcter internacional al llarg de la seua carrera.

Es va incorporar com a entrenador al club voleibol Xàtiva l’any 2018 fins a l’actualitat. El tècnic va aconseguir la fita més important de la seua carrera com a entrenador guanyant el Campionat d’Espanya Juvenil Masculí a Sòria 2019 amb el Club Voleibol Xàtiva, fent tàndem amb Sebastian Larry Creus.

Ha entrenat a l’equip de superliga2 femenina de Xàtiva, així com a diversos equips de la pedrera xativina, formant Nombrosos jugadores i jugadors del club.

Aquesta temporada ha aconseguit la medalla de bronze autonòmic amb el conjunt infantil femení i la classificació al campionat d’Espanya a Lugo. En aquesta mateixa temporada aconsegueix mantindre la categoria en la superliga2 femenina amb una gran presència de jugadores de la pedrera, en el que es considera un treball excel·lent.

És un home de Club, que aposta fermament per la pedrera. Una dels seus principals característiques és la de apostar per la formació des de les primeres categories de base.

Des del Club Voleibol Xàtiva, afirmen “creiem fermament que és una gran aposta, i que Rafa Mora treballarà de manera incansable per la formació de la base i per la promoció de jugadors a l’elit del voleibol espanyol.”