En el seu últim partit a casa, companys i ex companys del jugador xativí van sorprendre a tot el Pavelló de voleibol de Xàtiva amb un emotiu homenatge per la seua trajectòria en el club

Dissabte passat els equips de la superliga2 del CV Xàtiva van disputar la penúltima jornada de lliga regular de la temporada, l’última que es jugava a casa. El Familycash Xàtiva masculí va rebre al CV Torredembarra de Tarragona, una trobada en el qual els xativins es van imposar per 3 sets a 0.

Era l’últim partit a casa i l’últim partit per a Quique Mateu, capità i col·locador de l’equip, qui ha decidit posar fi a la seua etapa com a jugador en el club de la seua vida. Amb tan sols 11 anys es va incorporar a la disciplina del CV Xàtiva, on ha estat en els últims 23 anys, sent un jugador “One Club Man”. Els seus actuals companys i companyes, i també excompanyers, van organitzar un xicotet homenatge per a reconéixer la gran trajectòria esportiva de Quique Mateu Borox. Va ser una bonica sorpresa per a tot el públic assistent, per al club i especialment per a Quique que va rebre l’afecte i l’admiració d’aquells que han compartit pista amb ell. Un emotiu homenatge que posa punt final a la seua carrera esportiva com a jugador.

Al llarg d’aquests 23 anys, Quique Mateu ha aconseguit sumar un gran palmarés d’èxits esportius convertint-se en un esportista d’elit. En 1999 va vestir per primera vegada la samarreta del club de volei de la seua ciutat, i des de 2005 ha estat competint en categories nacionals. Compta a la seua esquena amb un ampli historial d’èxits entre els quals podem destacar:

– Campió d’Espanya cadet masculí en 2004 amb la Selecció de la Comunitat Valenciana

– Quart classificat Campionat d’Espanya Cadet masculí amb el Club Voleibol Xàtiva 2005

– Campió d’Espanya Universitari amb Universitat de València en 2014.

– Participant i 10a posició en Campionat d’Europa Universitari a Itàlia 2014

– Campió d’Espanya universitari amb universitat València en 2015

– Participant i 9a posició en Campionat Europa Universitari Croàcia, 2015

– Campió d’Espanya Juvenil masculí en 2019 com a entrenador assistent amb el Club Voleibol Xàtiva

– Quart classificat lliga regular superliga2 lliga de plata espanyola amb Club Voleibol Xàtiva en 2023

L’esportista xativí posa punt final a la seua activitat com a jugador, però continuarà vinculat al club.