Tots els efectius disponibles per a Berna amb l’únic dubte de Moscardó

Diumenge a les 12h del matí al Camp Sant Gregorio de Torrent s’enfrontaran el Torrent CF i el CD Olímpic. Un duel que es repetira per tercera vegada aquesta temporada. En les dues ocasions anteriors els encontres es van disputar a la Murta amb resultats idèntics a la fi dels 90 minuts reglamentaris de 0 a 0. Tot I el que reflecteix la classificació, les actuacions anteriors fan pronosticar màxima igualtat al partit.


Per la seua part Berna Ballester te a tots els seus jugadors disponibles, tan sols podrà ser dubte fins l’últim moment Moscardó, que des de la finalització de l’encontre davant el filial groguet te molèsties al peu.
El conjunt taronja no podrà comptar amb Lois per sanció un dels jugadors amb més qualitat de l’equip. Els torrentins compten amb ex olímpic com Escobar, Kedra o Ekedi.


Els xativins buscaran sumar els tres punts lluny de la Murta amb el mateix objectiu que les setmanes anteriors, distanciar-se de la zona perillosa de la classificació. Per contra el Torrent necessita els 3 punts per no despenjar-se de la zona alta que li permetria jugar el play-off a la segona RFEF.