El Gran Teatre albergarà del 26 de desembre al 3 de gener dos espectacles de teatre-musical, un ballet i una proposta de dansa infantil

El Gran Teatre de Xàtiva albergarà quatre espectacles per a tota la família durant aquestes festes de Nadal. 

El dilluns 26 de desembre a les 18 h està previst el Teatre-musical «Viatge a Oz», organitzat per Trencadís, amb un preu de 6 euros. El dimecres 28 de desembre, a les 18 h, serà el torn d’altre teatre-musical amb l’obra «Amic Frankie», amb un preu de 6 euros. 

L’últim espectacle de 2022 serà el ballet «El corsario», a càrrec del Ballet de Cuba Laura Alonso. Aquesta cita, que serà el dijous 29 de desembre, a les 20:30 h, i un preu de 25,8 euros, 21,55 amb descomptes, compta amb música d’Adolphe Adam, coreografia de Marius Petipa i adaptació de Laura Alonso. Es dividirà en dos actes de 40 minuts, amb un descans de 10 minuts. 

Finalment, el dimarts 3 de gener, a les 18 h, es podrà gaudir de la proposta de Dansa infantil «MiraMiró». El preu de l’entrada és de 6 euros. Aquest espectacle de dansa i animació de vídeo per als més menuts naix de l’univers de Joan Miró, amb una selecció de la seua obra gràfica. 

Les entrades es poden adquirir al web del Gran Teatre de Xàtiva, a través d’Instanticket, o bé a les taquilles del Gran Teatre de forma presencial els dimarts, dijous i divendres de 12 a 14 hores; o des de dues hores abans de la funció.