Empat a 0 entre la U.D. Canals i el C.E. Alberic

Tornava el Canals a casa amb la intenció d’aconseguir els tres punts per tenir major tranquil·litat a la classificació, i per seguir amb la bona ratxa de les últimes setmanes. Però, per contra, fou l’Alberic qui va avisar primer, ja que al minut quatre, Payan feia una preciosa vaselina que acabava a dintre de la porteria, sent anul·lada per fora de joc.

El partit de seguida es va convertir en una guerra al mig del camp, on les faltes i les imprecisions se’n van succeir. En una altra zona del camp, en la banda dreta, es va poder presenciar un dels duels de l’encontre entre Aaron Cardos i Pablo Giner. El jove lateral sabia que havia de ballar en la més lletja, perquè tenia davant a un altre jove talent com és Aaron, que ja havia obtingut 10 gols al campionat amb la samarreta blanca i verda. Precisament, va nàixer de les botes d’aquest, l’ocasió més polèmica del partit, ja que després d’una gran jugada personal, es va plantar a l’àrea xicoteta, on la defensa canalina li va negar el gol, en una càrrega per la qual es va demanar penal.

Ja a la segona meitat, el guió era el mateix, futbol molt directe d’ambdues parts i molta agressivitat en la zona de creació. De fet, es van demanar dues agressions sense baló per part dels de la ribera cap als d’Esteban Cana, però l’àrbitre no va sancionar cap d’aquestes accions. En aquest tram de partit, “Jabu”, un dels experimentats davanters de l’Alberic, volia ser el protagonista de la vesprada, i no va parar d’intentar donar-li la victòria al seu equip, tenint nombroses ocasions que no va materialitzar. 

Arribàvem als noranta amb una última treta de corner per part del Canals que quasi acaba en gol olímpic, sent aquesta l’última ocasió de perill, i confirmant el repartiment de punts entre aquests dos grans equips.