Acompanyen la resta de resultats perquè els de Xavi Candel mantinguen la tercera posició

La jornada per als equips de la Costera va començar el dissabte amb la visita de la UD Castellonense a la UD Canals al Quatre Camins. Partit complicat per als de Sergio Blasco que rebien a un dels candidats a tot en aquesta lliga I més si tenim en compte la dinàmica de resultats de les últimes setmanes dels canalins. Però el partit es va posar prompte de cara per als de la Costera amb el gol del Vicent Estarlich al cap de 22 minuts de joc. Amb el mínim avantatge per als locals es va arribar al descans. No era fàcil però Durant el segon període es mantenia el marcador favorable per al Canals però ja al minut 78 Rafa Hervás rescatava un punt per als de la Ribera. 1 a 1 reflectia l’electrònic al final dels 90 minuts.

Per altra part, ahir l’Olímpic es va desplaçar cap a terres de la Safor Per visitar a la Font d’en Carròs, amb baixes sensibles com la de Carles Vidal per sanció i la de Rueda per lesió. L’arrancada de l’encontre era immillorable per al CD Olímpic al cap de tres minuts Ekedi era objecte de falta dins l’àrea I Aquino des dels 11 metres no fallava. Els locals reaccionaven arribant als dominis d’Enric. Poc després de sobrepassar els 10 minuts d’encontre empatava la Font. Aquino gaudia d’una ocasió que eixia fregant el pal. Amb l’empat a 1 es va arribar al descans. La segona part va començar molt mal per a l’Olímpic, Enric en la lluita per un baló aèria, se li va escapar l’esfèric veient-se obligat a cometre penal sobre l’atacant pel qual el porter del conjunt setabense va ser expulsat. Els locals no fallaven I remuntaven l’encontre. Va estrènyer l’Olímpic per buscar l’empat però finalment a la contra la Font d’en carros sentenciava l’encontre amb el tercer gol. Un resultat molt negatiu però que juntament amb la resta de resultats de la jornada continua deixant als de Xavi Candel en la tercera posició.