A Benimàmet va tindre llos el primer control Màsters

Diumenge passat es va celebrar la primera jornada de la Lliga Benjamí-Aleví corresponent a XLI Jocs Esportius en la Piscina Municipal Coberta d’Alzira. 

Els nadadors de la categoria Aleví van nadar en aquesta jornada en les proves de 100 m. lliures, 100 i 200 m. esquena. Els benjamins van competir en les proves de 50 m. lliure i 50 m. esquena. En les proves de relleus van nadar els 4X100 m. lliures en la categoria benjamí.

En aquesta competició de la Lliga de Promeses van participar un total de 194 nadadors de 9 clubs de la província de València.

Pel Club Natació Xàtiva van prendre part els següents nadadors:

Categoria Benjamí: Lara Martí, Carmen Tortosa, Sergi Márquez. 

Categoria Aleví: Amaia Llopís, Ainara Sanchis, Laia González, Ahinara Bautista, Bruno Ferri, Jordi Gimeno, Roger Arnau, Ferrán Marco i David Mico. 

Els benjamins i alevins de Xátiva en aquesta primera jornada han millorat els seus registres personals seguint la progressió amb la finalitat d’aconseguir les mínimes autonòmiques.

A Benimàmet va tindre llos el primer control Màsters

També el passat diumenge es va celebrar el primer control per als nadadors de la categoria Masters corresponent a la present temporada 2022-2023. 

Aquesta competició per a màsters es va celebrar en la Piscina Municipal de Benimamet. En la mateixa van prendre part 349 nadadors pertanyents a 12 clubs de la FNCV. 

Pel Club Natació Xàtiva van competir els següents nadadors:

Pilar García, Maica Santana, Sofía Andrés, Adela Casesnoves, Cristina Bernal, Ana Hernández, Andrea Domingo, Mº José Roca Vidal, Artur Ahumad, Felipe Badia, Fernando Casesnoves, Carlos Molina, Javier Llacer i Cessar Rodríguez.

Els màsters del Club Natació Xàtiva van obtindre bones classificacions i continuen millorant els seus registres per al pròxim campionat autonòmic d’hivern del mes de desembre.