El Quatre Camins torna a obrir les portes als aficionats moltes setmanes després

La principal novetat de la jornada d’aquest cap de setmana a la Regional Preferent és la tornada de públic als estadis. Tot i les restriccions d’aforaments, s’espera que les graderies acullen un bon grapat d’aficionats després de mesos sense poder seguir en viu les evolucions dels seus equips.

Pel que fa als equips de la comarca, l’únic que podrà gaudir de jugar a casa novament amb públic serà la UD Canals. El conjunt roget afronta un complicat duel contra la UD Castellonense, demà a les 17:30 hores, pel que tindre l’afició al seu costat pot ser un suport important.

També demà, però a les 18:00 hores, el CD L’Alcúdia de Crespins es desplaçarà a la Ribera per enfrontar-se a altre dels equips de la part alta com la UE L’Alcúdia. Els d’Alberto Talón intentaran donar la sorpresa per tornar a augmentar la seua renda respecte als llocs de descens.

Per últim, diumenge a les 18:30 hores el CD Llosa tancarà la jornada al camp de la UD Alginet. Els blanc-i-blaus tractaran de puntuar per seguir en l’escalada iniciada passat dimecres amb la seua victòria enfront de l’Enguera.