Segon dels tres partits de la setmana

A partir de les 16h a la Ciutat esportiva d’Alacant, l’Olímpic s’enfrontarà a l’Hèrcules CF B, en el que serà la primera de les finals per la permanència. Els alacantins ja tenen els deures fets i per part de l’Olímpic necessita sumar la primera de les victòries per seguir a la tercera divisió


Setmana de tres partits a unes altures de la competició, on els problemes físics ja són notables. Berna no podrà contar per sanció amb Joan, que va ser expulsat davant l’Acero. Rueda es troba amb molèsties i serà dubte fins l’últim moment. Altres jugadors com Moscardó, Juanma o Frangi Durant els dos dies d’entrenament han estat entre cotompèls per arribar en bona forma al partit. La nota positiva és que l’entrenador xativí recupera a Leo després de complir sanció.


Per la seua banda l’Hèrcules du algunes jornades completant la convocatòria amb jugadors juvenils. No podran contar per sanció amb Miguel Angel Roman i Víctor Romero un dels jugadors més destacats i que va ser l’encarregat d’anotar el gol de la victòria Herculana a la Murta.


Partit molt important per al CD Olímpic en un camp molt especial, allí va ser el debut de Berna Ballester com entrenador del CD Olímpic.