El CF Benidorm s’imposa en la Murta amb un solitari gol des dels 11 metres

Quarta jornada de la Lliga À Punt Comunitat, després de dues jornades disputades com a visitants, els de Marcos Camacho tornaven a casa per a rebre al CF Benidorm, un partit amb color de playoff. Calorosa vesprada a Xàtiva amb una bona entrada en La Murta i una afició setabense que es va sentir al llarg dels 90 minuts.

El tècnic xativí va optar per un canvi de sistema inicial respecte a les jornades ja disputades amb Mauro Melo i Gio en punta d’atac des de l’inici. Els de Miguel Àngel Martínez van ser fidels al seu estil de tindre el baló i voler dur el pes del partit. Als primers 15 minuts, la sensació de perill arribava tan sols per part dels visitants i quan l’Olímpic va començar a despertar, l’àrbitre va assenyalar penal per als alacantins. Aquino transformava la pena màxima anotant el 0-1 i complit així la llei de l’ex. Abans dels últims 10 minuts de la primera part el Benidorm va perdonar el segon i Rueda disparava eixint molt a prop del pal el seu llançament. Al minut 42 pràcticament a porteria buida fallaven de nou els alacantins i ja sobre el temps reglamentari l’àrbitre va assenyalar penal sobre Gio. Rueda va ser l’encarregat de disparar, però el porter va evitar el gol. Amb el mínim avantatge es va arribar al descans.

A la segona meitat el partit es va tornar més boig amb un Olimpic que va crear més perill ofensiu fins i tot el travesser va evitar l’empat. Cap de tots dos equips van ser capaços de veure porteria i el resultat final va ser de 0-1. La Murta va mostrar la seua disconformitat amb l’arbitratge, amb una llavor per part del col·legiat que no va agradar a ningú en la vesprada d’ahir.

Primera derrota per a l’Olímpic davant d’un Benidorm que és el favorit de la competició per ascendir de categoria. El pròxim cap de setmana els xativins visiten la Nucia