Ja pots escoltar totes les entrevistes i seccions del magazín, així com els Serveis Informatius i Xtradio Esports. 

Repassem les notícies més destacades de la comarca als nostres SERVEIS INFORMATIUS. 

Ja estan en marxa les festes de Moros, Cristians i Contrabandistes de la Font de la Figuera. L’Alcalde Vicent Muñoz ens ha donat els detalls i també ha repassat l’actualitat del municipi.

El Regidor de Conservació del Medi Urbà i Serveis Públics de l’Ajuntament de Xàtiva, Ricard Martínez, ha estat hui a XTRADIO per contar-nos com van els preparatius per a celebrar el nadal a la ciutat.

Mar Vicent ens ha donat hui la seua visió al voltant de la conversió del Consell Esportiu Municipal de Xàtiva.

El grup Palmera ens ha contat el concert que estan preparant per a divendres a Saiti (Xàtiva) i ens ha deixat bocabadats amb la seua música en dircte.

La secció setmanal de la JLF de Xàtiva ha estat hui protagonitzada pel seu President Jesús González i pel President de la SM La Primitiva Setabense Jaume Solís. Ens han parlat del concurs de pas-dobles i ens han donat en primícia els finalistes.

Hui a #XtradioEsports hem parlat una bona estona amb el representant de la Gestora del CD Olímpic, Jose Colomer, de tota l’actualitat del club. A més, José M. Rueda i Juanmi ens han avançat els detalls del Campus de Nadal que han preparat al Camp Murta.