Ja pots escoltar totes les entrevistes i seccions del magazín, així com els Serveis Informatius i Xtradio Esports. 

Repassem les notícies més destacades de la comarca als nostres SERVEIS INFORMATIUS. 

L’espectacle Frank Motorshow estarà dos caps de setmana de febrer al Centre Comercial Plaza Mayor de Xàtiva. La seua generent Vanessa Artacho ens ha contat el que han preparat per a visitar Xàtiva i també ens ha parlat de la seua participació esta nit al programa El Hormiguero d’Antena 3.

Ahir es va presentar a la Casa de Cultura de Xàtiva l’exposició “Dues guerres, un record” i vam tindre ocasió de parlar amb Rafa Alborch i la Regidora de Memòria, Raquel Caballero.

Cada dues setmanes ens visita Mar Vicent per donar els seus PUNTS DE VISTA al voltant del que és actualitat. En aquesta ocasió ha recordat la recent commemoració del Dia Internacional en Memòria de les Víctimes de l’Holocaust. 

Els alumnes del IES Lluis Simarro de Xàtiva, junt amb la seua professora Laura Santamargarita, ens ha contat la seua experiència en l’intercanvi que han realitzat dins del programa Erasmus +.

El President de la Junta Local Fallera de Xàtiva, Jesús González, ha estat hui fidel a la seua cita per repassar l’actualitat fallera en una setmana molt especial.

Hui a #XtradioEsports:

  • UD CANALS amb Juanjo Chafer.
  • CIUTAT DE XÀTIVA CFB amb Alex Gassó.