Ja pots escoltar totes les entrevistes i seccions del nostre programa de hui

Hui és dia de fer balanç del sorteig de la Grossa de Nadal i, per això, hem parlat amb el responsable de l’administració número 5 de Xàtiva, Ramon Garrigues.

Javi Tudela, responsable de l’administració de loteries La Diosa Fortuna de Xàtiva, també ens ha fet el seu balanç particular del sorteig de la Grossa de Nadal.

Hui hem tingut el plaer de conversar amb les TWIN MELODY. Aquestes bessones, que han revolucionat les xarxes socials i que compten amb més de 17 milions de seguidors en TikTok, actuen el pròxim dilluns al Gran Teatre de Xàtiva i ens han avançat tot el que han preparat per a la cita inaugural de la seua gira.

La regidora de Benestar Social de l’Ajuntament de Xàtiva, Xelo Angulo, ha estat hui al nostre magazín per comentar la suspensió del sopar de jubilats de la nit de Cap d’Any i per repassar com ha anat aquest 2021 en matèria de benestar social a la ciutat.

El pirotècnic Sergio Mompó ha estat recentment a Dubai per participar en l’Exposició Universal i no hem volgut deixar passar l’oportunitat de parlar amb ell i conéixer com ha sigut aquesta experiència.

Hui a XTRADIO ESPORTS:

  • ACTUALITAT COMARCAL
  • CD OLÍMPIC amb Berna Ballester
  • CV XÀTIVA amb Enrique Mateu
  • CA CÁRNICAS SERRANO amb Maria Ureña