Ja pots escoltar totes les entrevistes i seccions del nostre programa de hui

Repàs diari a les notícies més destacades de l’actualitat local, comarcal, cultural i esportiva.

El president del Centre Excursionista Xàtiva, Luis Pardo, ens ha parlat hui de les últimes activitats dutes a terme pel centre i també de les pròximes.

Ximo Corts, president d’Amics de la Costera, ens ha visitat hui per comentar l’actualitat del col·lectiu. Cal destacar el recent inici d’un interessant cicle de conferències i la inclusió en els pressupostos de la GVA de les propostes xativines guanyadores del procés participatiu.

Hui s’ha presentat en roda de premsa el Pressupost Municipal 2022 de Xàtiva. L’alcalde, Roger Cerdà, i el regidor d’Hisenda, Ignacio Reig, han comentat les principals claus.

La Plataforma de Pensionistes de Xàtiva – la Costera està preparant-se per a participar en la manifestació organitzada per COESPE el pròxim dissabte a València i hui han estat al mercat dels dimarts de Xàtiva per explicar les seues reivindicacions.

Les tècniques de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Xàtiva Sole Colomer i M. Jesús Ferrús han estat hui les encarregades de transmetre tota la informació juvenil important en la secció XTRAJOVE.

Hui a XTRADIO ESPORTS:

  • ACTUALITAT COMARCAL
  • REGIONAL PREFERENT amb Iñaki Gómez
  • FUTBOL REGIONAL amb José Luis Díaz