Ja pots escoltar totes les entrevistes i seccions del nostre programa de hui

Repàs diari a les notícies més destacades de l’actualitat local, comarcal, cultural i esportiva.

Aquesta setmana, la Diputació de València entrega els RECONEIXEMENTS DE LA CULTURA 2021 a Pep Gimeno “Botifarra” i la Federació Coordinadora de Muixerangues. D’aquest acte hem parlat hui al nostre magazín amb el cantaor xativí i les representants de la Muixeranga de Xàtiva Empar Penadés i Neus Bataller, qui a més és vocal de comunicació de la federació.

Aquesta setmana, la Diputació de València entrega els RECONEIXEMENTS DE LA CULTURA 2021 a Pep Gimeno “Botifarra” i la Federació Coordinadora de Muixerangues. D’aquest guardó hem parlat hui amb l’alcalde de La Font de la Figuera, Vicent Muñoz, i amb el de Moixent, Guillermo Jorques.

Des d’aquesta setmana es pot gaudir de la millor cuina d’hivern per a portar a POLLASTRES BORDERA i, tal com ens ha comentat Salva Camarasa, prompte presentaran els menús que estan preparant per a les festes de Nadal.

La tècnica de Joventut de l’Ajuntament de Xàtiva Natàlia Llobell ha estat hui l’encarregada de transmetre tota la informació juvenil en la secció XTRAJOVE.

Hui a XTRADIO ESPORTS:

  • ACTUALITAT COMARCAL
  • REGIONAL PREFERENT amb Iñaki Gómez
  • FUTBOL REGIONAL amb José Luis Díaz