Ja pots escoltar totes les entrevistes i seccions del nostre programa de hui

Repàs diari a les notícies més destacades de l’actualitat local, comarcal, cultural i esportiva.

Hui hem fet una edició especial de la secció COM ES PRESENTA LA SETMANA amb el director de la Casa de Cultura de Xàtiva, Toni Martínez, i el director del Gran Teatre, Armando Vila, amb motiu de la reobertura dels espais culturals de la ciutat.

L’alleugeriment de les restriccions autonòmiques permet un augment de l’activitat al CC Plaza Mayor Xàtiva i, com ens ha explicat Sergio Luengo, amb nous horaris i més negocis oberts afronten la campanya especial del Dia del Pare.

Sergio Tormo ha avançat la seua intervenció setmanal al nostre magazín per comentar-nos les pròximes iniciatives que van a dur a terme des del Poblet de Xàtiva. Esteu molt atents als seus perfils en xarxes socials.

Hui han estat al nostre estudi dues representants de la Coordinació Feminista per explicar els actes que es van a celebrar a Xàtiva amb motiu del 8M.

La vicepresidenta del Fons Valencià per la Solidaritat, Verònica Ferri, i el gerent de l’entitat, Esteve Ordiñana, ens han apropat hui la tasca del Fons tan important en aquests moments complicats.

Hui a XTRADIO ESPORTS:

  • ACTUALITAT
  • NB XÀTIVA amb David Folch
  • CH XÀTIVA amb Enric Martínez
  • CB XÀTIVA amb Javier Alcázar