Ja pots escoltar totes les entrevistes i seccions del nostre programa de hui.

Repàs diari a les notícies més destacades de l’actualitat local, comarcal, cultural i esportiva.

Amb el regidor de Sanitat de l’Ajuntament de Xàtiva, José Vicente Benavent, hem tornat a parlar hui per a actualitzar la situació de la COVID-19 a la ciutat davant les informacions sorgides els darrers dies.

La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Xàtiva, Raquel Caballero, ens ha explicat els canvis que l’evolució de la Covid-19 ha provocat en la programació de Xàtiva Renaixentista.

César Pla, responsable de la Biblioteca Municipal de Xàtiva, ens ha presentat el nou Club de Lectura que han organitzat amb la Casa de les Dones i també ens ha explicat l’ajornament de l’activitat prevista per a demà.

L’associació XACEX té moltes iniciatives en marxa com ens ha explicat Patricia Hernán al nostre magazín de hui.

El Dia de Tots Sants sempre ha estat envoltat de supersticions i misteri. Els amics d’Hispània Màgica saben molt d’aquests temes i hui han estat al programa per contar-nos diverses curiositats.

Hui a XTRADIO ESPORTS:

  • ACTUALITAT
  • NOU BÀSQUET XÀTIVA amb David Folch
  • CLUB NATACIÓ XÀTIVA amb Antonio Herrero

L’Alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, ha realitzat una breu compareixença a través de Facebook per transmetre un missatge de calma a la ciutadania alhora que ha apel·lat a la responsabilitat per evitar que la situació de la Covid-19 s’agreuge més.