Ja pots escoltar totes les entrevistes i seccions del magazín, així com els Serveis Informatius i Xtradio Esports. 

Repassem les notícies més destacades de la comarca als nostres SERVEIS INFORMATIUS. 

La nostra amiga Lolita Benet de Gent de la Consolació ha estat hui a XTRADIO per recordar la convocatòria per a l’assemblea anual de l’associació de demà.

Amb Raquel Caballero, Regidora de Turisme de l’Ajuntament de Xàtiva, hem parlat del Club de Castells i Palaus d’Espanya, l’exposició itinerant dels Borja i la Fira Internacional de Turisme de Valladolid.

El Convent de la Consolació de Xàtiva acull dissabte el recital de poesia mística “Dialeg amb la Divinitat”. Hui ens han donat tots els detalls Tere Roca (Paraules de Fang), Victoria Ferrando i Francesc Tortosa (Cor Ciutat de Xàtiva).

Lucia Sanchis de la Clínica Dental Carralero ens ha apropat hui el nou tractament Invisaling First pensat per als més menuts de la casa.

Manel Arcos presenta demà el llibre “Micalet Mas de la Llosa de Ranes” a l’Alcúdia de Crespins. Hui ens ha donat algunes pinzellades d’aquesta curiosa història.

Hui a #XtradioEsports hem parlat d’Esport Adaptat amb David Soler, de l’actualitat del CLub Natació Xàtiva amb Antonio Herrero i de l’actualitat del Club Voleibol Xàtiva amb Enrique Mateu.