Ja pots escoltar totes les entrevistes i seccions del magazín, així com els Serveis Informatius i Xtradio Esports. 

Repassem les notícies més destacades de la comarca als nostres SERVEIS INFORMATIUS. 

Ahir es va presentar a FITUR el cartell de l’edició de 2020 del festival Nits al Castell i hui hem escoltat les valoracions de l’Alcalde Roger Cerdà i la Regidora de Turisme Raquel Caballero tant del festival com de la presència de Xàtiva en aquesta fira.

Les Falleres Majors de Xàtiva han estat hui a FITUR i han compartit uns minuts amb nosaltres per contar-nos la seua experiència. D’altra banda, José A. Roca (Bar Moncho) ens ha avançat una notícia molt “sorollosa” de cara a les falles 2020.

El Regidor de Serveis Públics de l’Ajuntament de Xàtiva Ricard Martínez ha estat hui als nostres estudis per fer un complet balanç dels desperferctes ocasionats per la tempesta “Gloria” a la ciutat.

El Bar El Carmen ha estat hui protagonista a FITUR amb un showcooking d’Arròs al Forn típic de Xàtiva. El seu responsable Emilio Ramos ens ha contat l’experiència.

El percussionista i Director del Festival So XXI (Canals) Joan Soriano ens ha detallat tot el que han preparat per a 10a edició que comença dissabte.

Hui a #XtradioEsports:

  • CROSS CIUTAT DE XÀTIVA amb Nerea Roses
  • TORNEIG CADET CB GENOVÉS amb David Soler
  • ACTUALITAT POLIESPORTIVA