Les xiques van guanyar per 3-0 al Pizarra de Màlaga, mentre que el masculí van véncer per 3-1 al Sabadell.

Familycash Xàtiva femení va conquistar els tres punts en joc en véncer al CV Pizarra de Màlaga per 3-0, en partit disputat dissabte passat en el pavelló de voleibol de Xàtiva. Gran triomf de les de Rafa Mora que van poder desenvolupar el seu joc al llarg del partit destacant el bon servei i un atac efectiu, enfront d’un conjunt malagueny que van lluitar fora mida. Les de Xàtiva van començar estrenyent en el servei i generant dificultats en la recepció andalusa. Van reaccionar les visitants ajustant les seues línies, i aconseguint retallar diferències. Les locals van passar uns moments de nervis, però van aconseguir tornar a controlar la situació. Un bon final tancava el parcial (25-19). En la segona mànega les de Xàtiva van mantindre el ritme de joc malgrat la igualtat en el marcador, perquè les visitants van lluitar fora mida. Cap equip aconseguia imposar-se amb claredat, fins que les xativines van posar una marxa més en atac i van aprofitar els errors no forçats del Pizarra per guanyar avantatge. Un final de set còmode posava el marcador amb un immillorable dos sets a zero per a les xativines. En el tercer set les de Xàtiva no van arrancar massa bé i van cometre alguns errors en atac, no obstant això, les visitants estaven sent més regulars . No es va fer esperar la reacció de les de Xàtiva, que van recuperar el seu nivell de servei, i amb atacs efectius van anar retallant les diferències. Acompanyades d’una gran intensitat defensiva les xativines van anar controlant a poc a poc el partit, imposant un bon ritme de joc, i de nou es van alçar amb la victòria en el tercer i definitiu set.

Important victòria del Familycash Xàtiva masculí que va derrotar a un gran CN Sabadell per 3-1, en partit disputat dissabte passat en el pavelló de voleibol de Xàtiva. Els d’Hernán Pesci i Claudio Fantin van haver d’emprar-se a fons en un partit emocionant que va tindre molt bons moments de joc. Un domini aclaparador dels xativins en el primer set no va permetre la reacció del Sabadell, a pesar que el van intentar una vegada i una altra. Els de Xàtiva van anar augmentant el seu avantatge  i van guanyar còmodament. En la segona manga canviava el panorama, un marcador molt més igualat i els dos equips arriscant fora mida. El Sabadell reorganitzava les seues línies en atac i defensa aconseguint dominar la situació. Els de Xàtiva van jugar a contra corrent i van decidir jugar-se el tot pel tot, van saber patir i van aconseguir retallar les diferències, moment que el tècnic català sol·licitava temps mort. No van aconseguir parar als de Xàtiva, que esperonats pel seu públic remuntaven, uns moments de màxima tensió que obligaven al segon temps mort visitant. Un emocionant final portava a la victòria als locals (25-22). En el tercer set els xativins van dominar clarament la situació  i tot apuntava que tancarien el partit, però el CN Sabadell demostrava que és un gran equip, van lluitar fora mida. van aconseguir alts percentatges d’efectivitat en atac i van aconseguir empatar (20-20). Els nervis van aparéixer en els locals, no van poder frenar la ratxa visitant, que van aconseguir tancar el parcial al seu favor per 21-25. Els de Xàtiva van eixir per totes en el quart set, i no van donar absolutament cap opció als catalans, que van acabar cometent nombrosos errors, portant a un parcial inusual (12-0). Els xativins van aconseguir mantindre el seu ritme de joc tancant sense problemes una trobada molt treballada.