El AHORA vólei Xàtiva femení guanyen a Granada per 1-3, mentre que el Familycash Xàtiva masculí vencen a casa per 3-0 contra el Cisneros de Tenerife

Gran victòria del Familycash Xàtiva voleibol masculí per un contundent 3-0 contra el Cisneros Alter de Tenerife, en partit corresponent a la tercera jornada de la superliga2, que es va disputar dissabte passat en el Pavelló municipal de Voleibol xativí. El conjunt de Daniel Mata i Claudio Fantin, van portar la iniciativa durant tot el partit, la qual cosa els va permetre superar amb solvència els dos primers sets, per a acabar el tercer set, més igualat, aconseguint els tres punts. En el primer set els de Xàtiva van mostrar un atac contundent en els primers temps d’atac (11-7). Els de Tenerife es defensaven per a tractar de retallar diferències, però els xativins es van trobar còmodes en pista (25-15). Una segona manga molt semblant a l’anterior, els de Xàtiva van treballar molt bé en defensa i van continuar aprofitant els primers temps d’atac per a anar augmentant gradualment les diferències. Els de Tenerife van haver d’arriscar al màxim per a recuperar, però van cometre una sèrie d’errors no forçats que els van impedir acostar-se en el marcador. En el tercer set canviava el panorama, els canaris no es resistien a anar-se de buit i van aconseguir igualar el marcador (13-12). Els de Xàtiva ja no van jugar tan còmodes en la pista. No obstant això, després d’una successió d’encerts en l’atac xativí s’incrementava de nou la diferència en el marcador (17-13) provocant el temps mort de l’entrenador canari. Però la trobada no estava liquidat i el Tenerife aconseguia amb bon joc tornar a igualar (18-18), van ser moments claus que no van tindre continuïtat per als visitants perquè una successió d’atacs dels de Xàtiva van posar terra pel mig en el marcador (22-19). Finalment, el Familycash Xàtiva van aconseguir els tres punts en guanyar per 25-21.

Pròxima Jornada els de Xàtiva viatgen a Castelló per a enfrontar-se al UBE Illa Grau a les 17 hores del dissabte 28 d’octubre.

Victoria treballada del AHORA vólei Xàtiva en terres granadines per 1-3 contra el Covirán CDU Atarfe, en partit disputat dissabte passat en el pavelló municipal de Atarfe. Les de Quique Mateu van saber patir en moments decisius i remuntar en els finals de set en una pista molt complicada. En el primer set les andaluses no van permetre a les de Xàtiva distanciar-se en el marcador (15-16), amb moments molt igualats de joc. Una ratxa positiva de les xativines aconseguia aconseguir un xicotet matalàs de punts (19-22), però les del Atarfe van contrarestar la situació (22-22) amb bones jugades. Va ser en eixe moment quan les de Xàtiva van ser més contundents i van guanyar per 22-25. La segona manga va transcórrer de manera semblant a l’anterior, amb empat (16-16) i cap equip que s’ensenyorira de la situació. Van ser les locals les que es van afermar en la pista i amb bones jugades van aconseguir distanciar-se (21-18), provocant el temps mort del Xàtiva. Reacció extraordinària de les xativina que aconsegueixen de nou empatar 21-21, obligant al temps mort de les granadines. Un servei directe, seguit d’un bloqueig del Xàtiva, les avançava 21-23, obligant el conjunt granadí a sol·licitar el segon temps mort. En un final contundent de les xativines aconseguien el 0-2 a favor, posant el partit en condicions immillorables. En el tercer set, continuava la igualtat (16-16). Aconseguia avançar-se el Xàtiva 18-22, que semblava acariciar la victòria final, però les granadines van ser capaces de remuntar donant mostres de la seua qualitat, i en un final emocionant s’emportaven el parcial per 28-26. Les de Atarfe van eixir per totes en el quart set i van prendre la davantera (13-10), obligant al primer temps mort del tècnic xativí. Les de Xàtiva van arriscar i li la van jugar, no solament van retallar diferències, sinó que es van posar per davant 13-15, forçant el temps mort local. El panorama canviava completament, perquè les de Xàtiva van ser imparables, i van saber administrar la renda que anaven aconseguint, a més d’aprofitar els errors de les locals, que van haver d’arriscar fora mida (22-25). Tres punts en una pista molt complicada.

Pròxima jornada dissabte 28 d’octubre a les 19.15 hores reben a Xàtiva al Gestimac Sant Joan.

Escoltem al president del CV Xàtiva que aixi valoraba les victories dels equips de superliga2:

AUDIO

Respecte als resultats més destacats de la base. Onze victòries i quatre derrotes. Destacar les derrotes en la primera divisió juvenil masculina i femenina. La victòria en la primera divisió autonòmica sènior masculí, victòries en la primera divisió cadet i infantil femenina, així com en la cadet masculina. I les victòries en les segones divisions masculina i femenina. Un balanç positiu, amb més victòries que derrotes.