En la prova de dobles va competir junt amb Rick Cornell

Durant la setmana passada es va disputar a Dublín un nou torneig de caràcter internacional de la modalitat de parabádminton, el 4 Nations ParaBadminton International 2022. La localitat irlandesa va acollir a un total de 150 esportistes que competien en les diferents categories funcionals.

A la prova d’individual masculí Thomas Wandchneider va aconseguir la tercera posició i amb això la medalla de bronze. El jugador xativí va partir com a cap de sèrie número u en aquesta prova, quedant enquadrat en el grup A, en el qual va aconseguir la primera plaça, molt treballada després d’una dura trobada enfront del japonés Keita Nishimura per 21-17, 15-21 i 21-13 després de 55 intensos minuts.

Ja en el quadre final, la primera plaça del grup A li va permetre a Thomas esquivar l’encreuament de quarts de final accedint fins a les semifinals on es va creuar amb un altre dels integrants de la delegació japonesa, Hiroshi Murayama que va baixar al jugador del C.B Xàtiva de la final després d’imposar-se per 21-17 i 21-12. Finalment, el japonés es faria amb la medalla d’or.

I la prova de dobles masculins on Thomas competeia al costat del seu company de selecció Rick Cornell, la parella va partir com a segon cap de sèrie del torneig quedant dins del grup B, novament els alemanys aconseguien les tres victòries necessàries per a encapçalar la classificació final del seu grup i accedir al quadre final on novament haurien de veure’s les cares enfront d’una parella de japonesos, concretament la formada per Daiki Kajiwara i Keita Nishimura, a la qual van aconseguir imposar-se per 21-15 i 21-14 aconseguint d’aquesta manera el passe a la final.

En la final es van enfrontar a la parella malaia formada per Noor Azwan Noorlan i Muhammad Ikhwan Ramli en una grandíssima trobada que va tindre una duració de 64 minuts i que es va decidir a tres sets. El primer dels sets va ser d’una grandíssima igualtat i va caure del costat de Thomas i Rick en un final frenètic per 20-22. El segon set va ser molt similar al primer, però en aquesta ocasió els malais van aconseguir ampliar la diferència al final del set per a tancar-lo i col·locar la igualtat en el marcador en guanyar per 21-17. I lamentablement en el tercer set el cansament es va notar en la parella alemanya que cedia per 21-11, aconseguint d’aquesta manera una nova plata en competicions internacionals.