És una recopilació de cançons de treball en clau femenina que compta amb les col·laboracions de Maria Arnal, Noelia Llorens ‘Titana’, Carmen París i Judit Neddermann

La programació cultural musical de Canals enceta una nova temporada amb l’actuació de Pep Gimeno ‘Botifarra’ aquest dissabte 20 de gener, a les 19.30 h, en el Centre Cultural Calixt III. ‘Botifarra’ presentarà el seu nou disc i espectacle ‘Ja ve l’aire’, una recopilació de cançons de treball en clau femenina que compta amb les col·laboracions de Maria Arnal, Noelia Llorens ‘Titana’, Carmen París i Judit Neddermann. 

L’àlbum té 14 cançons amb melodies tradicionals i cants de magatzem i de treball, que s’han complementat amb arranjaments i revisions per a actualitzar- les i aportar una sonoritat contemporània sense perdre de vista les bases de la cançó d’arrel tradicional.

En aquesta nova gira, Pep Gimeno ‘Botifarra’ s’ha envoltat d’una nova banda, composta per Tóbal Rentero, Jordi Pastor, Robert Moreno, Miquel Pérez i Martina Sabariego. A més, el cantautor xativí Feliu Ventura també ha tingut una important participació com a lletrista. 

La programació musical canalina la completa l’espectacle “La nit del cinema mut”, el 9 de març, “Spanish Brass”, el 20 d’abril i “Dársena Sound”, l’11 de maig. Les entrades ja es poden adquirir online al web www.agendacanals.com, o de manera presencial en la taquilla el mateix dia de l’actuació.