S’acaba el somni de la Nostra Copa per a un C.D. Llosa que va vendre cara la seua pell.

El partit va començar amb nombroses interrupcions a causa de l’estat del terreny de joc, canvis de baló, i xocs on algun jugador eixia malparat. A la fi de la primera meitat, el més destacat va ser l’expulsió d’un jugador del Buñol, per doble targeta groga, després d’haver protestat una decisió de l’àrbitre.

Després del pas per vestidors, els visitants van realitzar alguns canvis i ajustaments amb un jugador menys, i al minut 65, aconseguiren el 0-1 després d’una treta de córner que Rubén va rematar a la xarxa. A més a més, un jugador dels de José Manuel, va ser expulsat mentre escalfava en aquella zona del camp. Poc després, també va ser expulsat l’assistent sanitari del conjunt valencià. El partit s’encenia cada vegada més, i al minut 75, Adrián fou expulsat per part dels llosers, després de realitzar una entrada temerària. Per posar més llenya al foc, Joan Ortiz enviava el baló a dintre de la porteria després de guanyar una segona jugada, i posava l’1-1 per a creure amb la remuntada.

Quasi a la fi de l’encontre, fou el moment on les ocasions es van succeir, sobretot de la banda del Buñol, que a 2 minuts dels noranta, va traure al seu millor davanter, que va ser tot un perill per a la porteria d’Alejandro, estavellant fins i tot un baló al pal. Amb l’empat s’arribava a la loteria dels penals. Des dels 11 metres, la Llosa s’acomiadava d’aquesta competició, després que Joan Conca llançara centrat el seu penal i l’aturara el porter dels de preferent.

Gran participació del C.D. Llosa en aquest torneig, que tot i ser de primera regional, han demostrat que poden plantar cara a qualsevol equip.