L’ajuntament contracta per primera vegada una empresa per posicionar el seu potencial industrial i logístic

El Ciutat de Xàtiva CFB ha iniciat una campanya de recollida de joguets per als col·lectius més desfavorits. Des del club s’ha fet una crida a tots els equips perquè les jugadores i els jugadors de totes les categories prenguen consciència i ajuden amb la seua generositat als que més ho necessiten.

En l’àmbit esportiu, el cap de setmana, l’equip amateur femení del Ciutat de Xàtiva es va enfrontar a la UD Picassent. Les de Rocio Hervás van guanyar amb comoditat per 7-0. Les golejadores van ser Paula Boluda (3), Maria Miralles (2), Laura Llobell i Idoia Giner. Amb aquest triomf continua la bona dinàmica de l’equip, que demostra partit rere partit que treballa a la perfecció com a bloc. A més, és el tercer partit consecutiu que la Maria Beneto deixa la seua porta a zero.

L’equip femení infantil-cadet també va véncer a la UD Picassent, en el seu cas, per 1-7. El partit va ser tota una exhibició de futbol per part de l’equip que dirigeix Alba Revert. Els gols de les xativines van arribar de les botes de Mencía López (3), Carla Martí, Lourdes Ordiñaga, Daniela Ramírez i Daniela Madueño. L’infantil-cadet segueix líder imbatut de la seua lliga.

Per contra, l’equip de futbol 8 va perdre 3-6 en un partit molt ajustat contra la UD Alginet. Les de Nerea Quesada van disputar un bon partit on, malgrat el resultat final, es van esforçar al màxim per intentar sumar els tres punts.