Els pals i un estel·lar Viorel, havien sostingut a l’Olímpic.

Derrota del C.D. Olímpic per 1-0 davant un C.D. Castelló “B” que ho va creure més.

Els de Berna Ballester entraren al partit molt concentrats, sent conscients del que s’estaven jugant i enviant un missatge clar als locals que anaven a per totes. Tant fou així, que Raul va avisar amb un bon dispar desde fora de l’àrea que se n’anava per dalt de la porteria. A poc a poc, els orelluts guanyaren terreny, i començaren a redactar el pròleg de l’encontre, apropant-se amb freqüència a la porteria de Viorel. Al minut 37, l’àrbitre va anul·lar un gol castelloner per fora de joc, que va permetre als xativins per arribar al descans amb un resultat de 0-0.

A l’inici de la segona meitat, Berna va optar per revolucionar l’equip, fent entrada a jugadors més desequilibrants com Lucho i Leo. Aquesta decisió, era una clara declaració d’intencions que l’empat no era suficient. A partir d’aquest moment, els aficionats de l’Olímpic van viure el dia de la marmota quasi a cada minut que passava, a causa de les contínues ocasions portades a terme pel Castelló. Els socarrats es van partir, i van perdre clarament el mig del camp, la qual cosa van saber aprofitar els jugadors de creació de l’equip rival, que projectaven els extrems cap a la porteria de Virorel. Aquest, amb l’ajuda dels pals, i amb una actuació sense precedents aquesta temporada, va sostenir als seus.

Ja al minut 85, aplegava la decepció per a la parròquia Olimpista. El filial posava l’1-0 per deixar les aspiracions de permanència soterrades. Amb aquest resultat, s’aplegava a la fi de l’encontre, on l’únic moment per al record, serà la simbiosi entre equip i l’afició que no el va deixar de costat.

Tretze anys després el club xativí torna a la Preferent. L’última temporada la regional valenciana va ser la 2008-2009. A la temporada 2010-2011 l’equip va ascendir a la Segona B, on es van viure 5 temporades de vesprades màgiques a la Murta. A la temporada 2015-2016 va arribar un fort vara pal i l’Olímpic tornava a tercera, on als últims anys ha pogut viure play-off d’ascens amb finals amargs i ha sigut campió de lliga. El futbol és capritxós i davant una temporada il·lusionant i de gran treball per part del cos tècnic i jugadors l’equip és té que acomiadar de la categoria nacional, però de segur que molt prompte tornen on es mereixen.