El C.D. Olímpic visita al C.D. Dénia 10 anys després

Aquest cap de setmana és evident que el partit més atractiu de la regional preferent grup tercer és el que enfronta al Clariano a Ontinyent 1931 i l’Olleria. Molt pendent d’aquesta trobada estarà el C.D. Olímpic, pel fet que és el clar perseguidor d’aquests dos equips que encara no coneixen la derrota i que segueixen en el més alt de la taula.

De res serveix saber que ha fet el teu veí, si no has tirat avant el teu partit, i precisament no tenen una visita fàcil els de Xàtiva. El diumenge a les 16:30 els de Xavi Candel visitaran al C.D. Dénia que arriba llençat després d’aconseguir tres victòries consecutives. L’equip local és sisé en la taula i la setmana passada va assolir endossar sis gols al Muro. A més, compten amb dos dels màxims golejadors del grup com són Cristian González “Panucci” (6 gols), i Federico Gabriel (5 gols). A tot això cal sumar-li l’estadística més important, ja que el Dénia no coneix la derrota jugant en el Diego Mena.

Per part dels de la costera, arriben també en un gran estat de forma, traient per la mínima les seues últimes trobades i demostrant que tots són rellevants i ningú imprescindible en aquest grup. Aquesta afirmació desgraciadament s’ha accentuat a causa de la destacada baixa de Víctor Biosca, i les molèsties físiques que arrosseguen jugadors importants com Marc Ferrer. A favor, podem també dir que els socarrats només s’han quedat un partit sense veure porteria, anotant fora de casa una mitjana de dos gols.

L’última trobada entre tots dos equips es va saldar amb victòria local per 1-0 fa deu anys. De segur que en la zona de la costa també tenen ganes d’enfrontar-se de nou a un històric com el C.D. Olímpic de Xàtiva, però esperem que el resultat siga diferent.